Повдигнаха задочно обвинение на 30-годишен мъж за жестокото убийство на младеж

...
Повдигнаха задочно обвинение на 30-годишен мъж за жестокото убийство на младеж
Коментари Харесай

Издирват с европейска заповед за арест убиеца на Митко от Целапица

Повдигнаха задочно обвиняване на 30-годишен мъж за жестокото убийство на юноша от Цалапица. Полицията го търси с европейска заповед за арест. Властите настояват, че хипотетичният причинител е излязъл от страната през летище София на 24 юли. Самолетният му билет бил закупен преди убийството.

Тялото на 24-годишния Димитър Малинов беше намерено заровено под строителни боклуци на към 1 км от последните постройки в село Цалапица. По данни на прокуратурата жертвата и хипотетичният палач се познавали от години. Преди време обаче връзките им се влошили, а проблемът сред тях бил финансов. Предполага се, че става въпрос за обезпечение при изтегляне на заем.

 „ В събота на обяд, тук на място, негов другар ми сподели, че бил имал спор с въпросното лице. Било го търсило в сряда и четвъртък да го бие ”, споделя пред Нова тв Атанаска Бакалова, майката на Димитър.

„ Бил приказвал по негов адрес. Момчето в понеделник сутринта е отпътувало за Германия. Разбрахме името на момчето. От полицията в понеделник сутринта ни споделиха, че той към този момент бил в Германия ”, показва още Бакалова.

Майката упрекна полицията, че е работила мудно, а от полицията обясниха, че се забавили, защото били заблудени от негов другар, че го видял жив. Издирваният мъж е отлетял за Германия. „ Работим с партньорски служби. Германските управляващи работят тъкмо, ясно и премерено. Надявам се на съответен резултат напълно скоро ”, уточни шефът на ОДМВР – Пловдив ст. комисар Васил Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР